MERAWAT RAMBUT BERUBAN HANYA DALAM 7 MINIT

MERAWAT RAMBUT BERUBAN HANYA DALAM 7 MINIT

Rasa Yakin & Bergaya

Cuma RM20.00 Sepaket


Tanpa Perwarna & Bahan Kimia

TELAH DIUJI SAH TANPA MENGANDUNGI BAHAN KIMIA DAN MENGIKUT PIAWAIAN ANTARABANGSA-Lab approved ref no: 877-1(2)-2009 :Rujukan www.biochem.com.my

WARNA HITAM ADALAH DARI WARNA SEMULAJADI BIJI NONI
BSY Shampoo, Noni

BSY Shampoo, Noni
BSY Shampoo, Noni
Harga Sepaket RM20
Promosi !!!

Pembelian 2 sachet/paket hanya dgn RM35.00 Shj

Keajaiban Syampu Hitam Rambut (NONI- Black Hair Magic)

Menghitamkan rambut anda bila-bila masa dan memastikan anda kelihatan anggun & berseri. Sesuai untuk semua lapisan masyarakat dan peringkat usia, TIDAK KIRA LELAKI ATAU WANITA. Ia juga menghilangkan kelemumur membuatkan kepala anda bebas dari kegatalan. Produk ini juga telah mendapat kelulusan sijil halal dan selamat digunakan.

Bahan-bahan dan keberkesanan:
1. Diperbuat daripada tumbuhan herba (MENGKUDU) sebagai bahan kesihatan rambut.
Intipati: Intipati semula jadi
tulen daripada Polygonum multiflorum Thunb, ginseng, dan sebagainya, keberkesanan terbukti 6kali ganda dari syampu hitam rambut lain dalam pasaran
2, Sungguh mudah digunakan, keberkesanan hitam segera selepas penggunaan ringan: Hanya perlu 7-minit untuk menghitamkan rambut anda secara semulajadi, bila-bila dan di mana jua. Ia memastikan kehitaman rambut anda terserlah dari akar ke bahagian terakhir rambut.
3, Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin dan perapi rambut. Kini anda boleh tampil dengan lebih yakin tanpa uban dan kelemumur.

4. Penggunaan berterusan 4 kali sebulan akan menumbuhkan rambut baru yang hitam dan sihat. Ini kerana kandungan Ginseng akan meresap masuk ke dalam kulit kepala dan mengaktifkan sel melanocyte menghasilkan melanin lalu menumbuhkan rambut baru yang hitam.

5. Selamat dan sihat, tanpa pewarna rambut dan bahan kimia, ia kekal hitam dan tidak akan bertukar menjadi warna merah, lantas menjadi produk terbaik utk menggaya rambut.

6. Merawat akar rambut dan kulit kepala serta menghalang keguguran rambut.

MEMPUNYAI SIJIL HALAL ANTARABANGSA
IFANCA disahkan sebagai agensi pensijilan yang disahkan oleh JAKIM


BSY Shampoo, Noni
Klik pada gambar untuk lebih jelas
Sijil Halal Produk
Sila rujuk : http://www.ifanca.org/products/index.php?prodId=16958

Arahan Penggunaan:
1. Memakai sepasang sarung tangan (bahagian akhir kuku anda akan menjadi kelabu oleh bahan aktif tumbuhan semulajadi, tetapi tidak menjejaskan kesihatan sama sekali)
2. Basuh rambut anda yang berminyak & keringkan, kemudian lembapkan sedikit rambut.
3. Ratakan syampu ke seluruh rambut seperti penggunaan syampu biasa dengan membenarkan syampu sampai ke akar rambut. Biarkan selama 7-10 minit.
4. Kemudian, bilas rambut anda sehingga bersih dan sikat rambut seperti biasa. Hasilnya, rambut hitam yang anggun dan wajah tampak muda berseri.

Testimoni


Cuma RM20.00 sepaket termasuk kos penghantaran..
Hubungi : amiszan@yahoo.com

YM: amiszan

sms : 0137524122


PERTANYAAN BIASA MENGENAI SYAMPU NONI

 1. Berapa lama rambut putih akan menjadi hitam ?
  10 minit. Semasa meratakan syampu pun rambut sudah mulai hitam. Jadi, pastikan syampu diratakan dengan baik untuk mendapat rambut hitam berkilat.
 2. Berapa lama tahan rambut hitam tu ?
  Rambut yang sudah hitam selepas disyampu tidak akan kembali putih seperti sebelumnya. Apabila rambut putih yang baru tumbuh sudah banyak, ulanglah syampu sekali lagi.
 3. Bolehkah rambut tumbuh hitam selepas menggunakan Syampu BSY ini ?
  Boleh. Selepas penggunaan kerap ( 4 – 7 hari sekali ), selama beberapa bulan kemudiannya, rambut baru akan tumbuh hitam semula. Pakailah Enzim Noni untuk mempercepatkan keberkesanannya.
 4. Adakah Syampu BSY ini seperti dye ?
  Tidak. Syampu ini menyerap masuk ke dalam urat rambut, bukan menyelaputi seperti dye. Maka, ia sah di bawa solat.
 5. Adakah Syampu BSY ini akan luntur pada tudung selepas digunakan ?
  Tidak. Selepas bersyampu, bilaslah dengan bersih dan lap kering.Pastikan 7-10 minit aje.
 6. Rambut saya gugur teruk, bagaimana cara untuk pakai syampu ini ?
  Semasa mensyampu, pastikan syampu diratakan pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda. Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit. Pasti, akar rambut anda menjadi lebih kuat !Tambahan kepada syampu, cuba tambahkan enzim noni berselang antara tempoh bersyampu.
 7. Kanak-kanak boleh pakai ?
  Boleh. Kanak-kanak yang mempunyai masalah kelemumur, kulit kepala berkeping-keping, adalah digalakkan memakai syampu ini. Titiskan Enzim Noni pada tempat yang bermasalah teruk.
 8. Adakah semua orang sesuai menggunakan syampu ini ?
  Ya. Anda boleh menguji kesesuaian dengan menyapukan sedikit syampu dibahagian leher selama 10 minit. Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu. Ujian ini adalah untuk mengenalpasti adakah anda alah kepada herba. Ada sesetengah org ALAH PADA HERBA ( sila baca panduan pada kotak). Jika ragu &takut kesan ini cuba dibahagian leher atau lengan. JIka ada tanda/perubahan maka jangan guna syampu. Jika masih berhajat, ubati dengan pengambilan enzim noni (membantu merawat alahan)

Peringatan : Sekiranya alah pada herba, sila dapatkan rawatan doktor, ada juga pengguna bersyampu melebihi waktu yg ditetapkan, maka bengkak, gatal dah sebagainya akan terjadi. Ini bukan alah herba tapi sbb salah guna. Harap maklum.

PESANAN ANDA DIJAMIN HANTAR
Contoh Penghantaran

Ke Selangor
Ke Penang 28/09/09
Ke Tangkak Johor 28/09/09

Related Posts with Thumbnails